Nedräkning mot jul

Advent är här och granen är tänd mitt i byn. Mysigt att ta en kvällspromenad och titta på allt pynt inom- och utomhus!

Vad är på gång i byn just nu då? Jo som vanligt är det en hel del fix för att vi fortsatt ska hålla natur och promenadstigar framkomliga. Det börjar bli dags att reparera den gröna bron – material är införskaffat och när tid och väderlek stämmer så sätter vi igång. Vi har också röjt stigarna så att de är framkomliga efter stormen som drog fram för en tid sen. En anslagstavla är på gång mitt i byn och vi återkommer med mer info kring detta. Under hösten har vi tyvärr haft en hel del inbrott i byn, bland annat har det stått om dessa i Kävlinge Nya tidning. Som vanligt gäller det att hålla öron och ögon öppna och hjälpas åt i byn – rapportera till polisen om ni ser eller hör något udda. Sist men inte minst så har E.ON kontaktats på grund av de frekventa elavbrotten på olika håll i byn, åsterstår att se vad som kan göras åt saken..

Ha en riktigt härlig advent alla!

Tomten kom när granen tändes