Välkomna till bymöte!

Söndagen den 19 mars kl. 16:00 – 18:00, Dösjebro Folkets Hus
arrangerar Dösjebro Byalag årets bymöte.

Ta chansen att lyssna på vår gästtalare från Kävlinge kommunpolis som informerar om DNA-märkning och grannsamverkan samt ta del av resultatet av kommunens digitala trygghetsvandring. Vi kommer även att informera om hur vi i byalaget arbetar med trafiksäkerheten i byn samt dela ut kör sakta – akta barn – skyltar. Därefter följer årsstämma där bl.a. val av styrelse och fokusområden för 2017 ska beslutas.

I år föreslås bl.a. att en aktivitetsgrupp bildas i syfte att samordna resurser för trivselarrangemang och aktiviteter som kan sammankallas vid behov. Alla är välkomna till aktivitetsgruppen och du väljer själv hur mycket, och vad du vill bidra med. Intresserad? Ta gärna kontakt med våra samordnare på årsstämman.

Program:

 1. DNA-märkning och Grannsamverkan
  Michael Rydberg kävlinge kommunpolis.
 2. Stort engagemang i Dösjebro för ökad trygghet och säkerhet
  Resultatet av den digitala trygghetsvandringen. Samverkan mellan
  Kävlinge Kommun och Dösjebro Byalag.
 3. Trafiksäkerhet – det här driver Byalaget!
  Dösjebro Byalag informerar och delar ut varningsskyltar.
 4. Årsstämma
  Dagordningen hittar du här: http://www.dosjebro.eu/arsstamma-2017/

Vi bjuder på fika!

Varmt välkomna!